Vaš stav

Mjesto ne čini čovjeka, nego čovjek čini mjesto!

E-mail Ispis PDF

stav m

Na email adresu Općinskog odbora HDZ BiH Domaljevac - Šamac pristiglo je ovih dana puno dopisa naših sumještana u sklopu naše inicijative "Iznesite svoj STAV! Javno ili anonimno", pokrenute na našoj službenoj stranici www.hdzdomaljevac.org još u veljači 2012. godine. Za Vas smo danas izdvojili jedan od njih u kojemu je nepoznata osoba izrazila svoj stav na temu predstojećih izbora za načelnika Općine Domaljevac – Šamac. Kao i uvijek do sada dopis prenosimo u cijelosti onako kako smo ga i dobili:

Ažurirano: Srijeda, 28 Siječanj 2015 23:00 Više...

Reagiranje na čestitku predsjednika Općinskog Vijeća i općinskog Načelnika

E-mail Ispis PDF

stav m

Na email adresu Općinskog odbora HDZ BiH Domaljevac - Šamac pristigao je dopis u kojemu je jedan od branitelja (ili više njih) izrazio svoj stav o događanjima tijekom obilježavanje dana naše općine. Primljeni email prenosimo u cijelosti bez izmjena pa čak i bez ispravaka:

.

Ažurirano: Petak, 09 Kolovoz 2013 21:36 Više...

KAMO IDE NAŠA OPĆINA?

E-mail Ispis PDF

stav m

Na email adresu Općinskog odbora HDZ BiH Domaljevac - Šamac pristigao je danas dopis u kojemu je nepoznata osoba izrazila svoj stav o najnovijim događanjima u našoj općini - Domokom, HKC, .... Primljeni email prenosimo u cijelosti:

Kada je 06.05.2013. godine u moje dvorište doslovce bačena obavijest o prestanku odvoza komunalnog otpada i rada JKD „Domokom“, ostao sam zatečen i u najmanju ruku neprijatno iznenađen tim saznanjem. Prve su mi se misli u tom trenu vratile na ratne godine i obranu naših prostora što je bio i jedan od uvjeta za stvaranje i dobivanje statusa općine za što smo dali ne male žrtve,pa i živote naših najmilijih.

Ažurirano: Petak, 10 Svibanj 2013 06:53 Više...

Elementarna nepogoda u općini Domaljevac - Šamac

E-mail Ispis PDF

Stav građanaNa email adresu Općinskog odbora HDZ BiH Domaljevac - Šamac pristigao je danas dopis u kojemu je nepoznata osoba izrazila svoj stav na temu odnosa općinskog načelnika prema zaposlenicima, ljudima, ... - Od kada imamo općinu, dakle od 1998. godine, suživot naših građana nikada nije bio na nižoj razini, tvrdi on. Sve možete pročitati u nastavku.

Više...

Na ovo se NE SMIJE ostati ravnodušno i nijemo!

E-mail Ispis PDF

Stav: Na ovo se NE SMIJE ostati ravnodušno i nijemo!Želim skrenuti pozornost na jednu stvar koja se dogodila na koju ne mogu, mislim ni svatko tko razmišlja zdravo ne može ostati ravnodušan, a o istoj sam u nedjelju pričao svima koje sam vidio. O čemu je riječ: u petak su kod nas u selu maturanti, koji završavaju osmi razred, imali matursko večer i djeca su u organizaciji i planiranju te večeri obilazili sve subjekte (ustanove, poduzeća, udruge, ...) koji egzistiraju na području naše općine. Mnogi su se odazvali njihovoj molbi da im pomognu u financiranju te večeri, što je za svaku pohvalu, ali problem je u tome tko se sve odazvao na njihove molbe, naime tijekom same maturske večeri je bilo predviđeno da se djeca javno zahvale (pročitaju) sve sponzore. Tu je nastao problem.

Više...

Stranica 1 od 2

  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »
YOU ARE HERE: Vijesti Vaš stav