Bazičanke i Bazičani uz Stjepana Piljića i tradicionalno uz HDZ BiH

E-mail Ispis PDF

 bazik mBAZIK, 27.09.2016. godine - HDZ BiH je u okviru provedbe Izborne strategije povodom održavanja Lokalnih izbora u BiH 02. listopada 2016. godine održao Javnu tribinu u Baziku. Nazočne mještane i goste u ulozi domaćima pozdravio je Mijo Grgić povjerenik Mjesne zajednice Bazik te Mato Brkić – dopredsjednik ŽO HDZ BIH Posavina i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi Županije Posavske koji su ukazali na neprihvatljiv i ignorirajući odnos općinskog načelnika prema lokalnoj zajednici u Baziku kao i o projektima i planovima Vlade Županije Posavske za područje općine a posebno MZ Bazik.


Zvonko Iljazović – predsjednik OO HDZ BIH Domaljevac-Šamac i predsjednik OV Domaljevac-Šamac skrenuo je pozornost na sastav liste kandidata za Općinsko vijeće – liste sastavljene od visokoobrazovanih, poduzetnika, mladih osoba koje su se dokazale svojim vrijednim radom i koji su prepoznatljivi u lokalnoj zajednici.

 

U daljem tijeku Javne tribine predstavili su se kandidati HDZ BIH za OV Domaljevac - Šamac iz Bazika – Josip Grgić, Teea Lukač i Katarina Lukač i uputili poziv nazočnima da izađu na izbore i svoje povjerenje daju listi HDZ BIH za Općinsko vijeće Domaljevac - Šamac i Stjepanu Piljić – kandidatu HDZ BiH za načelnika općine.

 

Također su predstavljeni i ostali kandidati s liste HDZ BIH za OV Domaljevac-Šamac.

 

Na kraju Javne tribine nazočnima se obratio Stjepan Piljić – kandidat HDZ BiH za načelnika općine Domaljevac - Šamac i upoznao prisutne o projektima iz Izbornog programa za razdoblje 2016. – 2020. i jasnim i uvjerljivim govorom ukazao da samo investicijama i upošljavanjem zajedno možemo doprinijeti ostanku na ognjištima.


bazik tribina1

bazik tribina2

 

OO HDZ BIH Domaljevac - Šamac

Odjel za informiranje

 

YOU ARE HERE: Vijesti HDZ BiH Domaljevac - Šamac Bazičanke i Bazičani uz Stjepana Piljića i tradicionalno uz HDZ BiH