Kratka povijest HDZ-a u našoj općini

E-mail Ispis PDF

Logo HDZ BiHHrvatski narod na samom početku 90-ih godina prošlog stoljeća prepoznao je trenutak u kojem se nakon 45 godina mraka i crnila organizirao u jedan pokret koji je u nadolazećem vremenu bio pokretačka snaga, kako u ratu tako i u miru. Ta pokretačka snaga bila je HDZ!

Na blagdan župe sv. Ane u Domaljevcu, 26.07.1990. godine održan je veličanstveni skup HDZ-a u Domaljevcu na kojemu je bilo prisutno 15.000 ljudi (pogledajte video s ovoga skupa)!

Vremena su se mijenjala, a HDZ kao i hrvatski narod na području Bosne i Hercegovine odupirao se svim nedaćama koje su ga snašle, a isto tako smo zajedno radili za bolje sutra.

Treba biti pošten prvo prema sebi i drugima pa reći da je bilo dosta i pogrešaka; moglo se dosta toga napraviti, a nije napravljeno. Iako živimo u vrlo složenoj državi u kojoj malo toga funkcionira kako bi trebalo, mišljenja smo da je HDZ jedina snaga koja je uvijek bila sposobna donositi odluke i te odluke provoditi u djelo. Neke nisu bile ispravne i mi smo toga svjesni, zato imamo zadatak da se predanije posvetimo poslu za koji smo izabrani i da ga napravimo na najkvalitetniji način. Mi imamo ljude, znanje i volju da radimo na tomu da općina Domaljevac - Šamac bude mjesto u kojem će svatko htjeti živjeti.

Od prvih parlamentarnih izbora pa sve do 2008. godine HDZ je na razini bivše općine Bosanski Šamac, ali i sadašnje Domaljevac – Šamac sudjelovao u vlasti. Sada smo oporba, ali kako netko reče "nije sramota pasti, sramota je ne pokušati se dići".

Vaš Općinski odbor HDZ BiH Domaljevac - Šamac

YOU ARE HERE: Organizacija Kratka povijest