Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Priopćenje Kluba vijećnika HDZ BiH s IV. redovite sjednice Općinskog vijeća općine Domaljevac-Šamac

hdzbih logo_125x60

DOMALJEVAC – U srijedu 08.03.2017. godine, s početkom u 11,00 sati, u dvorani Skupštine Županije Posavske u Domaljevcu održana je IV. redovita sjednica Općinskog vijeća općine Domaljevac-Šamac. Od ukupno 11 vijećnika sjednici je nazočilo 10, a jedan vijećnik je opravdano bio odsutan.

Za ovu sjednicu predložen je slijedeći Dnevni red:

Priopćenje Kluba vijećnika HDZ BiH s III. redovite sjednice Općinskog vijeća općine Domaljevac-Šamac

hdzbih oods_logoDOMALJEVAC – U četvrtak 16.02.2017. godine, s početkom u 11,00 sati, u dvorani Skupštine Županije Posavske u Domaljevcu održana je III. redovita sjednica Općinskog vijeća općine Domaljevac-Šamac. Prije usvajanja Dnevnog reda prihvaćen je (bez glasovanja samo konstatiranjem predsjednika OV-a) zapisnik s II. redovite sjednice OV Domaljevac-Šamac.

Priopćenje Kluba vijećnika HDZ BiH s II. redovite sjednice Općinskog vijeća općine Domaljevac-Šamac

hdzbih oods_logoDOMALJEVAC – U petak 27.01.2017. godine, s početkom u 10,00 sati, u dvorani Skupštine Županije Posavske u Domaljevcu održana je II. redovita sjednica Općinskog vijeća općine Domaljevac-Šamac. Prije usvajanja Dnevnog reda razmatran je zapisnik s I. redovite sjednice OV Domaljevac-Šamac. Klub vijećnika HDZ BiH uložio je tri primjedbe na ovaj zapisnik koje su prihvaćene i zapisnik je jednoglasno usvojen od strane svih 11 vijećnika.

NA DOBRO VAM DOŠAO BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2017. GODINA!

sretanbozic

Blagdan Kristova rođenja donosi nam poruke mira, ljubavi, zajedništva i dostojanstva te nas iznova upućuje da dosljedno, ustrajno i požrtvovano radimo za opće dobro, pri čemu posebno vodeći računa o onima kojima je naša skrb najpotrebnija.

Hvala Vam na potpori HDZ-u BiH i Stjepanu Piljiću

hdzbih oods_logo

DOMALJEVAC, 03.10.2016. – Hvala svima Vama koji ste izašli na Lokalne izbore u općini Domaljevac – Šamac i dali potporu Hrvatskoj demokratskoj zajednici BiH i našem kandidatu za načelnika Stjepanu Piljiću.

Domlječanke i Domlječani za dr. Miću, listu HDZ-a BiH i Stjepana Piljića

stjepan m

Predsjednik OO HSP BiH DomaljevacAnto Iljazović dao potporu Stjepanu Piljiću


DOMALJEVAC, 29.09.2016. godine – U prepunoj dvorani Trgovačkog centra Yimor u Domaljevcu održana je Javna tribina HDZ BiH Domaljevac – Šamac na kojoj je predstavljen Stjepan Piljić budući načelnik općine Domaljevac – Šamac i lista kandidata HDZ BiH za Općinsko vijeće predvođena dr. Matom Hrskanovićem. Nazočne mještane i goste u ulozi domaćima pozdravio je Đuro Koturić Pepa predsjednik Izvršnog odbora temeljnog ogranka HDZ BiH Domaljevac.

Stranica 2 od 30

YOU ARE HERE: Home