Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Svečana promocija II. generacije polaznika škole PA HDZ BiH i početak nastave za III. generaciju

Promocija na PA HDZ BiH

Politička akademija HDZ BiH u subotu 28. rujna 2013. godine održava svečanu promociju II. generacije polaznika škole PA HDZ BiH i početak nastave za III. generaciju, u Velikoj dvorani Doma HDZ BiH u Mostaru. U II. generaciji PA HDZ BiH ovaj program, s područja Općinske organizacije HDZ BiH Domaljevac – Šamac, uspješno je prošao Mario Brkić iz Bazika, dok je polaznik III. generacije Pavo Čičić iz Grebnica.

Domaljevac - Održano Predsjedništvo i Središnji odbor Mladeži HDZ BiH

mladez hdzbih domaljevac m

DOMALJEVAC, 07.09.2013. - Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Županije Posavske, 7. rujna 2013., bio je domaćin 5. redovite sjednice Predsjedništva, kao i 1. (konstituirajuće) sjednice Središnjeg odbora Mladeži HDZ BiH.

Reagiranje na čestitku predsjednika Općinskog Vijeća i općinskog Načelnika

stav m

Na email adresu Općinskog odbora HDZ BiH Domaljevac - Šamac pristigao je dopis u kojemu je jedan od branitelja (ili više njih) izrazio svoj stav o događanjima tijekom obilježavanje dana naše općine. Primljeni email prenosimo u cijelosti bez izmjena pa čak i bez ispravaka:

.

Treba li općini Domaljevac - Šamac kredit?

hdzbih oods_logo

 Na zadnje dvije sjednice Općinskog vijeća općine Domaljevac – Šamac načelnik općine je tražio donošenje odluke o kreditnom zaduženju općine Domaljevac – Šamac, prvo za 1 pa za 1,5 milijun KM, oba puta na rok od 10 godina. Zašto je i da li je to potrebno? U prosincu 2012. godine, nakon formiranja novog saziva Općinskog vijeća općine Domaljevac – Šamac, na prijedlog općinskog načelnika najprije su usvojene Izmjene i dopune Proračuna za 2012. godinu (Rebalans), a odmah zatim, isto na prijedlog općinskog načelnika, usvojen je i Proračun za 2013. godinu. Zanimljivo je da tijekom usvajanja Izmjena i dopuna Proračuna za 2012. godinu općinski načelnik niti jednom riječju nije nagovijestio da ispunjenje Proračuna za 2012. godinu neće biti izvršeno. Tako je, u neznanju, završila 2012. godina.

Izaslanstvo HDZ BiH Domaljevac - Šamac položilo vijence u Grebnicama i Domaljevcu

dan opcine_2013_hdz_vijenci_m

 GREBNICE / DOMALJEVAC - Izaslanstvo HDZ BiH Domaljevac - Šamac, predvođeno predsjednikom općinskog odbora Željkom Ćoškovićem, položilo je vijence u Grebnicama i Domaljevcu povodom obilježavanja Dana općine Domaljevac - Šamac.

KAMO IDE NAŠA OPĆINA?

stav m

Na email adresu Općinskog odbora HDZ BiH Domaljevac - Šamac pristigao je danas dopis u kojemu je nepoznata osoba izrazila svoj stav o najnovijim događanjima u našoj općini - Domokom, HKC, .... Primljeni email prenosimo u cijelosti:

Kada je 06.05.2013. godine u moje dvorište doslovce bačena obavijest o prestanku odvoza komunalnog otpada i rada JKD „Domokom“, ostao sam zatečen i u najmanju ruku neprijatno iznenađen tim saznanjem. Prve su mi se misli u tom trenu vratile na ratne godine i obranu naših prostora što je bio i jedan od uvjeta za stvaranje i dobivanje statusa općine za što smo dali ne male žrtve,pa i živote naših najmilijih.

Stranica 10 od 30

YOU ARE HERE: Home