Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Mato Prgomet: Kandidat HDZ BiH za načelnika općine Domaljevac – Šamac

mato prgomet m

DOMALJEVAC – Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Domaljevac – Šamac, na prijedlog Predsjedništva općinskog odbora, donio je jednoglasnu odluku o kandidatu za prijevremene izbore za općinskog načelnika općine Domaljevac – Šamac. Kandidat HDZ-a BiH bit će gospodin Mato Prgomet. Uskoro ćemo objaviti više podataka o našem kandidatu i budućem načelniku općine Domaljevac – Šamac kao i o njegovome programu za predstojeće razdoblje.

Sigurnosna situacija u općini Domaljevac – Šamac

grb ds 125x95DOMALJEVAC - U petak, 14.02.2014., održana je IX. Sjednica Općinskog vijeća općine Domaljevac – Šamac na kojoj je razmatrano 12 točaka Dnevnoga reda, a najviše pozornosti vijećnika vladajuće većine izazvala je točka Informacija o stanju sigurnosti na području općine Domaljevac-Šamac.

U općini Domaljevac – Šamac nastavljeno protjerivanje neistomišljenika

grb ds 125x95

DOMALJEVAC - U utorak, 31.12.2013. godine, u Skupštini Županije Posavske, s početkom u 9.00 sati, održana je VIII. redovita sjednica Općinskog vijeća općine Domaljevac – Šamac na kojoj je vladajuća većina na čelu s općinskim načelnikom nastavila sustavno protjerivanje svojih neistomišljenika.

Održana VII. redovita sjednica Općinskog vijeća općine Domaljevac - Šamac

grb ds 125x95DOMALJEVAC - U četvrtak 28.11.2013. godine, s početkom u 9.00 sati, u dvorani Skupštine Županije Posavske u Domaljevcu održana je VII. redovita sjednica Općinskog vijeća općine Domaljevac - Šamac na kojoj je Proračun općine Domaljevac – Šamac umanjen za 300.000 KM (s 2.100.000 KM na 1.800.000 KM). Umanjenje Proračuna jasno svjedoči o neodgovornosti općinskog načelnika, a njegova raspodjela i o mržnji prema pojedinim grupacijama građana naše općine. Ovom sjednicom Općinskog vijeća samo se nastavlja samovolja općinskog načelnika i njegovih poslušnika i produbljuje agonija stanovnika naše općine.

Izaslanstvo OO HDZ BiH položilo vijence u Domaljevcu i Grebnicama

spomen kriz domaljevac

DOMALJEVAC/GREBNICE - U povodu blagdana Svih Svetih i Dušnog dana, izaslanstvo OO HDZ BiH Domaljevac - Šamac, predvođeno predsjednikom Željkom Ćoškovićem, je u petak, 01. studenoga 2013. godine u Domaljevcu (Anto Gregurević - predsjednik Mladeži HDZ BiH Domaljevac - Šamac i Ana Jakobović - predsjednica ZŽ Kraljica Katarina Kosača) i u subotu  02. studenoga 2013. u Grebnicama (Mato Brkić - potpredsjednik OO, Mario Brkić - predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH Posavina, Mato Prgomet) odalo počast poginulim braniteljima i ispred spomen križa na mjesnim grobljima zapalilo svijeće i položilo vijence.

IZJASNITI SE TREBA KAO HRVAT, VJERA KATOLIČKA, A JEZIK HRVATSKI!

Popišimo se!

U BiH će sutra početi popis stanovništva, a prvi rezultati bit će poznati 90 dana od završetka izjašnjavanja stanovništva. Konačan posao u vezi s popisom mora biti završen do polovine 2016., a Agencija za statistiku objavljivat će rezultate sukcesivno, kako se koja knjiga bude završavala - nacionalna i vjerska pripadnost, obrazovna struktura stanovništva, ekonomske karakteristike, starosne karakteristike i slično ...

Stranica 9 od 30

YOU ARE HERE: Home