Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Izabrani članovi Općinskog i Nadzornog odbora HDZ BiH Domaljevac - Šamac

hdzbih oods logoDOMALJEVAC – Na Izbornoj skupštini HDZ BiH Općinske organizacije Domaljevac – Šamac, održanoj 28.06.2015. godine u dvorani poduzeća Yimor d.o.o. Domaljevac, izabrani su članovi Općinskog i Nadzornog odbora HDZ BiH Domaljevac – Šamac. Na Skupštini je usvojena i odluka o izaslanicima za Izbornu skupštinu HDZ BiH Županijske organizacije Posavina koja bi trebala biti održana u prvoj polovini mjeseca srpnja 2015. godine.

Izabrani Izvršni odbori temeljnih ogranaka HDZ BiH Bazik, Grebnice i Domaljevac

izborna skupstina 2015 m

BAZIK/DOMALJEVAC/GREBNICE - U tijeku su unutarstranački izbori HDZ BiH na području općine Domaljevac – Šamac. U subotu, 20.06.2015. godine, održana je Izborna skupština Temeljnog ogranka HDZ BiH Bazik na kojoj je izabrano pet članova Izvršnog odbora temeljnog ogranka HDZ-a BiH Bazik, a dan poslije i Izborne skupštine Temeljnih ogranka HDZ BiH Grebnice, na kojoj je izabrano također pet članova Izvršnog odbora temeljnog ogranka HDZ-a BiH Grebnice i Domaljevac na kojoj je izabrano sedam članova Izvršnog odbora temeljnog ogranka HDZ BiH Domaljevac.

Dopredsjednik Općinskog vijeća primio predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata

vijenac m

DOMALJEVAC - U utorak 07.04.2015. godine, u uredu predsjednika Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac, održan je sastanak predsjednika udruga proisteklih iz Domovinskog rata (UDiVDR, HVIDR-e i UOPiN  - koje čine Koordinaciju udruga proisteklih iz Domovinskog rata) te Udruge nositelja ratnih vojnih odličja s dopredsjednikom Općinskog vijeća gosp. Z. Iljazović na temu obilježavanja 23. obljetnice 104. HVO Brigade (petak, 17.04.2015.).

Općinsko vijeće usvojilo Proračun Općine Domaljevac – Šamac

opcina domaljevac-samac m

DOMALJEVAC, 31.03.2015. – Na sjednici Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac, održanoj 31.03.2015. godine s početkom u 13.00 sati pod predsjedanjem predsjednika Jose Maroševića, usvojen je, na prijedlog općinskog načelnika Maria Jurkića uz amandmane vijećnika, Proračun Općine Domaljevac – Šamac za 2015. godinu u visini od 2.800.000,00 KM.

Službeno priopćenje Kluba vijećnika HDZ BiH Domaljevac – Šamac

hdzbih logo 125x60Poštovani vijećnici u Općinskom vijeću Općine Domaljevac – Šamac, za danas, 31.03.2015. u 13 sati, zakazan je nastavak prekinute sjednice Općinskog vijeća.

Kako su izabrani predsjednik i dopredsjednik Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac

opcina domaljevac-samac m

DOMALJEVAC - Ovih dana brojne su špekulacije puštene u javnost oko izbora Jose Maroševića za predsjednika Općinskog vijeća Općine Domaljevac – Šamac kao i Zvonke Iljazović za dopredsjednika istog tijela. O tome kako su oni izabrani najbolje svjedoči činjenica da je izabran glasovima čak tri od četiri kluba vijećnika u Općinskom vijeću.

Stranica 5 od 30

YOU ARE HERE: Home