Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Imenovan izborni stožer OO HDZ BiH Domaljevac-Šamac za Lokalne izbore 2016. godine

hdzbih oods logo

Općinski odbor HDZ BiH Domaljevac-Šamac jednoglasno je imenovao Izborni stožer za Lokalne izbore koji će se održati 02.10.2016. godine. U izborni stožer imenovani su: Predsjednik OO HDZ BiH Domaljevac-Šamac, Predsjednik OO Mladeži, Predsjednica OO Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“, Predsjednici Izvršnih odbora Temeljnih ogranaka, Tajnik OO HDZ BiH Domaljevac-Šamac, Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi Županije Posavske i kandidat za općinskog načelnika Stjepan Piljić.

Stjepan Piljić kandidat HDZ BiH za načelnika općine Domaljevac-Šamac

stjepan piljic m

Na XIII. redovitoj sjednici Općinskog Odbora HDZ BiH Domaljevac-Šamac, na prijedlog Izvršnog odbora temeljnog ogranka Domaljevac, jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova odlučeno je da će kandidat HDZ BiH za načelnika općine Domaljevac - Šamac na predstojećim lokalnim izborima, koji će biti održani 02. listopada 2016. godine, biti Stjepan Piljić Lars, aktualni vršitelj dužnosti ravnatelja Osnovne škole u Domaljevcu.

SRETAN USKRS

uskrs1

Uskrs, kao najveći kršćanski blagdan, uči nas kroz svoju poruku pobjede svjetla nad tamom da nikada ne smijemo gubiti nadu i da moramo vjerovati i zajednički raditi za dobro svih nas.

Neka najveća svetkovina života, Uskrs, svima nama bude dodatni poticaj da složno i jedinstveno djelujemo u izgradnji blagostanja na području Općine Domaljevac – Šamac.

Priopćenje za javnost HDZ BiH Domaljevac – Šamac

hdzbih oods logoNajoštrije osuđujemo moguće kriminalne radnje počinjene od strane pojedinaca ili odgovornih osoba zaduženih za raspodjelu sredstava za saniranje šteta od poplave

 

DOMALJEVAC, 04.03.2016. - Zadnjih dana građani općine Domaljevac-Šamac svjedoče pojačanim tenzijama u svezi s objavljivanjem raznih, do sada pomno skrivanih, popisa koji moguće ukazuju na niz nezakonitosti i netransparentnosti u raspodjeli sredstava za saniranje šteta od poplave.

NA DOBRO VAM DOŠAO BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2016. GODINA!

sretanbozic

Blagdan Kristova rođenja donosi nam poruke mira, ljubavi, zajedništva i dostojanstva te nas iznova upućuje da dosljedno, ustrajno i požrtvovano radimo za opće dobro, pri čemu posebno vodeći računa o onima kojima je naša skrb najpotrebnija.

KONSTITUIRAN OO Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Domaljevac-Šamac

 

zajednica zena logo75

DOMALJEVAC, 06.11.2015. god. – Članice OO ZŽ HDZ BiH KKK Domaljevac-Šamac izabrane na Izbornoj skupštini 30.10.2015. godine održale su Konstituirajuću sjednicu OO. Na sjednici je jednoglasno za predsjednicu OO izabrana Lucija Matić iz Domaljevca.

Stranica 4 od 30

YOU ARE HERE: Home